Algemene voorwaarden

Welkom op onze algemene voorwaarden pagina. Wij raden u aan deze voorwaarden zorgvuldig door te nemen voordat u een aankoop doet. Door een bestelling bij ons te plaatsen, gaat u akkoord met deze voorwaarden.

 

Betalingsvoorwaarden

De betaling van jouw bestelling dient binnen 7 dagen na ontvangst van de factuur te geschieden.


Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te annuleren wanneer de betaling niet tijdig is ontvangen.

Betaling kan geschieden via verschillende betaalmethoden, zoals aangegeven op onze website.

In het geval van een terugbetaling, zullen wij deze binnen 7 dagen na ontvangst van de retourzending verwerken.

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Leveringsvoorwaarden

Zodra de betaling is ontvangen op onze rekening, wordt uw bestelling verwerkt en verzonden. Houd er rekening mee dat de levertijd kan variëren afhankelijk van uw locatie.

Verzendkosten worden toegevoegd aan uw bestelling. Wij werken samen met Bpost voor onze verzendingen. De verzendkosten kunnen variëren afhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Bestellingen van €150 of meer worden gratis verzonden in België.

 

Overmacht

In geval van overmacht zijn wij niet gehouden onze verplichtingen na te komen. Onder overmacht wordt verstaan elke omstandigheid die buiten onze controle ligt en die nakoming van onze verplichtingen geheel of gedeeltelijk verhindert. Dit omvat onder meer, maar niet uitsluitend, natuurrampen, oorlog, stakingen, brand, epidemieën en overheidsmaatregelen.

Indien zich een situatie van overmacht voordoet, zullen wij je hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen. Wij hebben dan het recht om ofwel onze verplichtingen op te schorten voor de duur van de overmacht, ofwel de overeenkomst definitief te ontbinden. Wij zullen in dat geval geen schadevergoeding verschuldigd zijn.

Indien de situatie van overmacht van tijdelijke aard is, hebben wij het recht om de leveringstermijn te verlengen met de duur van de overmacht. Indien de situatie van overmacht van blijvende aard is, hebben wij het recht om de overeenkomst geheel of gedeeltelijk te ontbinden.

Wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade als gevolg van een situatie van overmacht. Wij adviseren je om zelf ook passende maatregelen te treffen om de gevolgen van een situatie van overmacht voor jouw bedrijf te beperken.

Wij hopen dat deze informatie je helpt bij het opstellen van duidelijke voorwaarden voor overmacht in jouw webshop. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Retour voorwaarden:

Wij willen dat u tevreden bent met uw aankoop en bieden u daarom de mogelijkheid om uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Geretourneerde producten moeten ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking worden teruggestuurd.

U dient ons vooraf op de hoogte te stellen van uw retourzending en het bijbehorende retoursformulier in te vullen. De kosten voor het retourneren van producten zijn voor uw eigen rekening.

Indien de geretourneerde producten in goede staat zijn ontvangen, zullen wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen terugbetalen. Wij behouden ons het recht voor om geretourneerde producten te weigeren als deze niet voldoen aan onze retoursvoorwaarden.

Let op: sommige producten, zoals gepersonaliseerde producten, kunnen niet worden geretourneerd.

Neem bij vragen of problemen contact op met onze klantenservice."

Privacybeleid:

Wij respecteren uw privacy en zijn toegewijd aan de bescherming van uw persoonlijke gegevens. Wij verzamelen alleen persoonlijke gegevens die nodig zijn om uw bestelling te verwerken, zoals uw naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer.

Wij gebruiken deze informatie alleen om uw bestelling te verwerken en om u op de hoogte te houden van de status van uw bestelling. Wij delen uw persoonlijke gegevens niet met derden, tenzij dit nodig is om uw bestelling te verwerken of wanneer dit wettelijk verplicht is.

Wij nemen de nodige maatregelen om uw persoonlijke gegevens te beschermen tegen verlies, diefstal of ongeautoriseerde toegang. U heeft het recht om uw persoonlijke gegevens op elk moment in te zien, te corrigeren of te verwijderen.

Door het plaatsen van een bestelling op onze webshop, stemt u in met dit privacybeleid."

 

Geschillenregeling:

Wij streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en zijn toegewijd om eventuele problemen snel en efficiënt op te lossen. Als u niet tevreden bent met een product of service die u bij ons heeft gekocht, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice.

Indien een geschil niet kan worden opgelost via onze klantenservice, is de Belgische rechtbank bevoegd om te beslissen over het geschil, met uitsluiting van alle andere rechtbanken. Door een aankoop te doen op onze webshop, stemt u in met deze geschillenregeling."

 

Contact form